Kezdőlap   Bejelentkezés   Regisztráció   Lightbox   Súgó              
in English
Magyarulkeresés nyelve
Jogdíjmentes    Jogdíjas    Egyedi jogdíjas    Csak egész szavakat   
Színes    Monokróm    Modell-engedélyes        
Fekvő képek    Álló képek    Négyzetes képek    Csak saját képek   
Nincs bejelentkezve | Bejelentkezés | Képek vásárlásához be kell jelentkeznie!

Pixelfoto Help | Kép licensz | Használati Feltételek

Használati feltételek

Az alábbi egy törvényes megállapodás két fél, a fotókat a Pixelfoto.hu-ra feltöltő fotós (Szerződő) illetve a Pixelfoto.hu weboldal üzemeltetői, tulajdonosai, a Pixelfoto Kft. között, amely szerződés a az oldal használatának feltételeit tartalmazza. A Pixelfoto.hu-ra történő regisztrációval a Szerződő elfogadja ezen szerződés feltételeit. A szerződést a Pixelfoto.hu bejelentés nélkül módosíthatja, így a Pixelfoto.hu javasolja a Szerződőnek a szerződés időközönkénti újraolvasását. Amennyiben a Szerződő nem ért egyet a szerződés feltételeivel, törölje regisztrációját és képeit az oldalról.

A Pixelfoto.hu használata

Az oldalra történő regisztrációval a Szerződő tanúsítja, hogy nagykorú, cselekvőképes és felelős minden egyes tettéért, amelyet a Pixelfoto.hu használata során elkövet és mindenért, amit az Ő regisztrációjával elkövetnek.
A Pixelfoto.hu oldalon található összes kép a nemzetközi szerzői jogi törvények védelmét élvezik, a képek tulajdonosai a Pixelfoto.hu illetve a képeket feltöltő Szerződők. Az oldalon található képek érvényes licensz nélküli használata bűncselekménynek minősül és tiltott.
A Pixelfoto.hu-n található képek vízjelezettek. A Szerződő tudomásul veszi, hogy a Pixelfoto.hu oldal rendelkezésére bocsátja a vízjelezett, alacsony felbontású képeket kipróbálásra, tesztelésre. Ezen vízjelezett képek felhasználása egyéb célokra a szerzői jogi törvénybe ütközik, ezáltal tilos. A végső munkában a Pixelfoto.hu-ról megvásárolt nagyfelbontású képpel kell helyettesíteni a tesztelési képet.
A Pixelfoto.hu és a vele szerződött fotósok mindent megtesznek annak érdekében, hogy az oldal működése zavartalan legyen, a képekről minden információ elérhető legyen, ám minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhat, hogy bizonyos tipográfiai vagy technikai hibákat vétünk. A Pixelfoto.hu nem vonható felelősségre az oldalon található hibák miatti károkért.
A Pixelfoto.hu regisztrált tagjaként a Szerződő tudomásul veszi, hogy lehetősége van arra, hogy képeit feltöltse a Pixelfoto.hu-ra és azokat rajtunk keresztül értékesítse, melyért a Szerződőt jutalék illeti meg. Erről bővebben a Fotós Szerződésben olvashat.

A szerződés felbontása

Mindkét fél bármikor felbonthatja ezen szerződést írásos figyelmeztetéssel és a személyazonosság igazolásával. A szerződés felbontásakor a Pixelfoto.hu törli a Szerződő regisztrációját és teljes galériáját.

Visszafizetési irányelvek

Minden kifizetés és letöltés végleges és visszavonhatatlan. A Szerződőnek képvásárlás esetén 24 órája van a vásárolt kép letöltésére. Letöltési hiba, szerver-oldali áramkimaradás esetén a Pixelfoto.hu újból lehetővé teszi a megvásárolt kép letöltését. Újbóli letöltési igényéről a Szerződő e-mailben értesítheti a Pixelfoto.hu-t, a felhasználóneve, a pénzkifizetési azonosító csatolásával. Véletlenül megvásárolt képek felhasználásáért illetve nem felhasználásáért a Pixelfoto.hu felelősséggel illetve visszafizetési kötelezettséggel nem tartozik.

Privát adatok kezelése

A Pixelfoto.hu bizonyos személyes adatok két a regisztráció során, amelyeket bizalmasan kezel, statisztikai és számlázási célokra használ, azokat harmadik félnek ki nem adja. A Szerződő által a Pixelfoto.hu-ra feltöltött képeken a felhasználó személyes adatai nem jelennek meg, ezeket egyedül a Pixelfoto.hu tartja nyilván.

Garancia és felelősség

A Pixelfoto nem vonható felelősségre semmilyen a Szerződőt ért direkt, indirekt, speciális vagy egyéb jellegű kár, esetleges profitvesztés vagy egyéb a Pixelfoto.hu-n található képek miatti kár, költség vagy profitvesztés esetén. A Pixelfoto.hu nem garantálja, hogy az oldalon található képek a Szerződő kritériumainak megfelelnek, továbbá nem garantálja, hogy a Pixelfoto.hu weboldal használata zavartalan, hibamentes lenne.


Pixelfoto Kft.
6721 Szeged Imre utca 2/D.
 
Információs email:  office@pixelfoto.hu
Eladási email:  sales@pixelfoto.hu
 
Telefonszám:  +36 30 642 5767
  +36 30 953 5585
  +36 62 422 588
  

Visszajelzés

Ha szeretne választ kapni, adja meg az email címét is.
Feladó email címe 


Jogdíjas és Jogdíjmentes stock fotók a Pixelfoto Kft-től.
Találja meg álmai képét a több ezer minőségi, nagyfelbontású stock fotó közül, amelyet kulcsszavas illetve szín szerinti kereséssel találhat meg.
A vásárlás után a kép rögtön rendelkezésére áll a biztonságos Pay-Per-Download rendszerünknek köszönhetően.
Copyright 2006, pixelfoto.hu